tiistai 24. tammikuuta 2012

Järvenpää-Helsinki-Oripää-Turku 21.-22.1.

Aikaisin lauantaiaamuna suuntasin auton nokan kohti etelää ja Järvenpäätä. Siellä minua odotteli jo ruskea Hopo-poika (Merediam Aramont), Mika ja Sonja. Hopo on kasvanut kovasti ja on vilkas ja leikkisä pentu. Se saa juosta paljon vapaana ja osaa useamman tempunkin, mm. kierähtää selälleen :).


Lauantaina iltapäivällä ajelin Helsinkiin vierailulle Nupun (Merediam Alvarinho) ja perheensä luo. Nupulla riittää rapsuttelijoita ja leikkikavereita. Silmätulehdus mokoma haittasi Nupun elämää hetken ja komea otsatukka oli ajeltava lyhyeksi. Nuppu on reipas ja leikkisä pentu.


Illaksi ennätin sitten jo Oripäähän sijoitustyttöni Harmin ja perheensä vieraaksi. Harmi on, muiden tavoin, leikkisä ja vilkas tyttö, jolla riittää puuhaa Saimin, Alman ja Iitan kanssa. Harmi on myös kasvanut kovasti, ainakin jaloistaan. :). Sunnuntaiaamuna suuntasimme Harmin ja emäntiensä kanssa kohti Turkua, jonne Harmi jäi eläinhoitola Gomakiin hoitoon ja isänsä Sennan (Hooligan Monte Carlo) seuraksi, kun me muut kävimme katsastamassa Turun kv-näyttelyssä portugeeseja ja vähän ostoksilla. Näyttelypäivä oli mukava kera mukavien ihmisten ja tuttujakin kohdattiin.

Merediam Azal, Harmi
Harmi ja Senna- isä Turussa 22.1.2012
Riskataanko tässä mummille? ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti