maanantai 19. maaliskuuta 2018

Kuulumisia ja näyttelyitä

Huh, edellinen päivitys on viime syksyltä. Pitäisi kyllä ryhdistäytyä...
Onkin ollut vallan hurja syksy ja talvi, muutimme maalle! Rivitaloon, kyllä rivitaloon. Kiva pieni taloyhtiö ja mikä parasta, ulkoilutilaa on vaikka millä mitällä ja järvikin melkein rannassa. 
Omppunen (April Fool's Xtempore Amore) täytti 2.3. jo kolmetoista, reipas mummukka meillä kuitenkin on!
Pitkästä aikaa kävin itsekin näyttelyssä oikein koiran kanssa. Maisa (Merediam Hypnotic Margarita) oli Enon ryhmänäyttelyssä 17.3. vallan rotunsa kaunein ja sertikin tulla napsahti sieltä. Maisa harrastaa ahkerasti PK-lajeja Pekan ja Hannan kanssa, innokas touhuaja se kuulemma onkin. Suunnittelen Maisalle myös pentusia 2019 alkuvuodesta ;)

18.3. Korpilahden ryhmänäyttelyssä Justi (Merediam Mocca Moisha) 8,5 vuotta tyhjäsi pöydän! Justi oli rotunsa kaunein ja sama myös veteraaneissa! Justi on myös kisannut jo rallitokossa ja kisoja taitaa olla nyt tulossa lähiaikoina lisää.
Velan (Vela da Casa da Buba) kanssa pidämme nyt totaalitaukoa agilitystä. Ohjaajalla, eli minulla ei oikein enää riitä motivaatio lajiin, vuoden 2017 aikana emme kisanneetkaan kertaakaan. Onneksi Sanni- on Aden (Aplicado Sirensong Bella Coola) kanssa innostunut treenaamaan, niin pysyn itsekin lajin reunassa vähän ainakin kiinni. Minä olen nyt agility-mamma siis :D. Ade on osoittaunut melkoiseksi menijäksi, hieno homma. 


Eno rn 17.3. ROP Merediam Hypnotic Margarita
Korpilahti rn 18.3. ROP Merediam Mocca Moisha, VSP Tuhannen Tähden Johan Pomppas

1 kommentti: